Terug

Volg Vandaag Inside

Finale tussen PSG en Lyon uitgesteld vanwege coronavirus

Finale tussen PSG en Lyon uitgesteld vanwege coronavirus

11 mrt 2020, 15:24

De finale van de Coupe de la Ligue tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyon is uitgesteld in verband met het coronavirus. De eindstrijd van het tweede bekertoernooi van Frankrijk zou op 4 april gespeeld worden in het Stade de France in Parijs.

"Een nieuwe datum zal zo snel mogelijk geprikt worden, maar op dit moment zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus én de prestaties van de clubs in de Europese competities", meldt de Ligue de Football Professionnel. Beide clubs doen nog mee aan de Champions League.

De wedstrijden in Frankrijk worden tot en met 15 april zonder toeschouwers gespeeld.

Het is de laatste editie van de Franse League Cup. Er heeft zich geen enkele omroep gemeld die het evenement tussen 2020 en 2024 wil uitzenden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.