Terug

Volg Vandaag Inside

Finale Champions League gespeeld op 29 augustus?

Finale Champions League gespeeld op 29 augustus?

17 apr 2020, 10:23

Zowel The Telegraph als de BBC weten te melden dat de UEFA overweegt om de finale van de Champions League op 29 augustus in Istanbul te laten spelen. Op 26 augustus zou dan de finale van de Europa League in Gdanks op het programma staan.

Beide Engelse media beweren stukken in bezit te hebben waarin deze plannen zijn verwerkt. De UEFA ziet graag dat nationale competities op uiterlijk 3 augustus worden afgerond, uiteraard mits de veiligheid dat toestaat. Daarna moeten de twee internationale toernooien dan afgewerkt worden, al dan niet in kortere vorm.

Er zouden twee scenario's op papier zijn gezet om de toernooien af te werken. De eerste is een minitoernooi na afloop van de nationale competities of de normale procedure met dubbele ontmoetingen.

Vooralsnog zijn er pas vier kwartfinalisten bekend in de Champions League: Paris Saint-Germain, Atalanta Bergamo, RB Leipzig en Atlético Madrid. In de Europa League is er helaas nog geen kwartfinalist bekend.

Eerder werd tijdens Veronica Inside met sportmarketeer Chris Woerts al besproken hoe de Eredivisie nu verder moet:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.