Terug

Volg Vandaag Inside

Filipijnse bond verrast met Eriksson

Filipijnse bond verrast met Eriksson

27 okt 2018, 16:21

MANILLA (ANP) - Sven-Göran Eriksson gaat zes maanden als bondscoach van de nationale voetbalploeg van de Filipijnen aan de slag. De zeventigjarige Zweed zal zijn nieuwe landenploeg begin volgend jaar op de Azië Cup leiden.

,,Veel ploegen en landen waren in hem geïnteresseerd", vertelde de trotse directeur Dan Palami van de Filipijnse voetbalbond. ,,Maar wij hebben hem kunnen overtuigen dat hij hier een mooie erfenis kan achterlaten."

Eriksson is de opvolger van Terry Butcher. De oud-bondscoach van Engeland zat zonder werk sinds zijn vertrek van vorig jaar bij de Chinese club Shenzhen. Hij was eerder trainer bij topploegen als Manchester City, AS Roma, Lazio en Benfica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.