Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA verwacht pas in 2021 weer interlandvoetbal

FIFA verwacht pas in 2021 weer interlandvoetbal

14 apr 2020, 18:14

De FIFA verwacht dat het overgrote deel van de voor het tweede deel van 2020 geplande voetbalinterlands pas in 2021 plaatsvinden. Volgens vicevoorzitter Victor Montagliani zullen de beperkende maatregelen als gevolg van de coronacrisis voor het internationale reisverkeer daarvan de oorzaak zijn.

Dat betekent onder meer dat wedstrijden in de Nations League en kwalificatieduels voor het wereldkampioenschap van 2022 in Qatar worden uitgesteld. Montagliani sluit zelfs niet uit dat het hele traject van de kwalificatie moet worden ingekort, omdat er straks niet voldoende ruimte is op de kalender om alles volgens plan te laten verlopen.

De Canadees verwacht dat het in zwaar getroffen delen van de wereld als Europa en de Verenigde Staten moeilijk wordt om in 2020 weer in volle stadions te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.