Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA schrapt kwalificatieduel Sierra Leone

FIFA schrapt kwalificatieduel Sierra Leone

9 okt 2018, 22:55

FREETOWN (ANP/RTR) - De voetbalwedstrijd tussen de nationale teams van Sierra Leone en Ghana gaat donderdag niet door. Wereldvoetbalbond FIFA zette dinsdag een streep door het duel omdat de autoriteiten in Sierra Leone niet op tijd voldaan hebben aan een aantal voorwaarden om een vrijdag opgelegde schorsing van hun voetbalbond ongedaan te maken. Sierra Leone en Ghana zouden elkaar treffen in een kwalificatieduel voor de Afrika Cup.

De FIFA uitte recent zijn bezorgdheid over de invloed van de overheid van Sierra Leone op de nationale voetbalbond. Twee weken geleden werden bondsvoorzitter Isha Johansen en secretaris-generaal Chris Kamara door de autoriteiten ontslagen. De schorsing zal pas worden beëindigd als de bond opnieuw door Johansen en Kamara geleid wordt, zo meldde de FIFA eerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.