Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA schorst Kargbo voor het leven

FIFA schorst Kargbo voor het leven

24 apr 2019, 21:17

Ibrahim Kargbo is voor het leven geschorst. De voormalige voetballer van Willem II heeft volgens wereldvoetbalbond FIFA nauwe banden met de beruchte matchfixer Wilson Raj Perumal uit Singapore.

Kargbo werd eerder in Nederland al beschuldigd van matchfixing. De inmiddels 37-jarige verdediger uit Sierra Leone zou in 2009 volgens de KNVB geprobeerd hebben een duel met FC Utrecht te manipuleren. Van de voetbalbond mag hij nooit meer een functie in het Nederlandse voetbal uitoefenen. De KNVB waarschuwde alle profclubs ook voor Raj Perumal.

Kargbo was voor het laatst actief voor Dulwich Hamlet, een club uit Londen die actief is op het zesde niveau van Engeland.

Jan opgepakt voor matchfixing in België

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.