Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA roept Sarina Wiegman opnieuw uit tot Coach van het Jaar

FIFA roept Sarina Wiegman opnieuw uit tot Coach van het Jaar

27 feb 2023, 21:49

Sarina Wiegman is opnieuw uitgeroepen tot Coach van het Jaar bij de FIFA. Dat bleek maandag bij het gala van de wereldvoetbalbond in Parijs.

Wiegman, die afgelopen zomer op Wembley de Europese titel veroverde met de voetbalsters van Engeland, won de prestigieuze prijs eerder al in 2017 en 2020. De Haagse was destijds nog bondscoach van de Oranjevrouwen. Met Nederland werd ze ook al eens Europees kampioen.

De concurrenten van Wiegman waren de Française Sonia Bompastor, de coach van Olympique Lyon, en de Braziliaanse bondscoach Pia Sundhage, afkomstig uit Zweden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.