Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA past schema WK 2022 aan: gastland Qatar in openingsduel

FIFA past schema WK 2022 aan: gastland Qatar in openingsduel

11 aug 2022, 22:31

Niet het Nederlands elftal en Senegal, maar Qatar en Ecuador spelen het openingsduel van het WK voetbal.

Wereldvoetbalbond FIFA heeft het speelschema aangepast om de festiviteiten rond de start van het wereldkampioenschap te kunnen houden voor een duel van gastland Qatar. Oorspronkelijk zou Oranje met de groepswedstrijd tegen Senegal het toernooi op maandag 21 november openen, enkele uren later gevolgd door Qatar - Ecuador. Dat duel is nu een dag naar voren gehaald.

Het aanvangstijdstip van het duel van Oranje is gewijzigd van 11.00 naar 17.00 uur Nederlandse tijd. Ook de openingswedstrijd op zondag 20 november begint om 17.00 uur. Door de wijziging duurt het WK een dag langer, van 20 november tot en met 18 december.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.