Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA krijgt melding van verdachte oefenwedstrijden Qatar

FIFA krijgt melding van verdachte oefenwedstrijden Qatar

20 nov 2022, 15:15

De FIFA heeft een melding binnengekregen van mogelijk verdachte situaties rondom de oefenwedstrijden van Qatar in aanloop naar het WK. Dat stelt Daily Mail op basis van eigen bronnen.

Het team van Spaanse bondscoach Félix Sánchez is al zes maanden op trainingskamp en speelde maar liefst zeven vriendschappelijke wedstrijden sinds juli. De eerste vier wedstrijden bleven de Qatarezen ongeslagen, waarna de ploeg met 3-0 verloor tegen Kroatië Onder-23.

De FIFA heeft van een integriteitscommissie nu een waarschuwing binnengekregen dat er een "ongewoon hoog aantal" penalty's vergeven zouden zijn in het voordeel van de Qatarezen. Hierdoor zouden de resultaten hoger zijn uitgevallen. Echter waren vijf van de zeven duels achter gesloten deuren gespeeld, waardoor het voor de FIFA lastig is om onderzoek te doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.