Terug

Volg Vandaag Inside

FIFA houdt voetbalgala The Best digitaal op 17 december

FIFA houdt voetbalgala The Best digitaal op 17 december

20 nov 2020, 18:02

Het jaarlijkse voetbalgala The Best van de FIFA gaat dit jaar door, maar wel als een virtueel evenement. De uitreiking van de prijzen voor onder meer de beste voetballer en voetbalster van 2020 gebeurt op donderdag 17 december. Vanwege de coronacrisis wordt het gala digitaal gehouden.

Binnenkort worden de genomineerden bekend gemaakt. Tussen 25 november en 9 december kunnen spelers, trainers, journalisten en fans stemmen. De wereldvoetbalbond reikt niet alleen een prijs uit aan de beste voetballer en voetbalster, maar ook aan de beste trainers en keepers bij zowel de mannen als de vrouwen. Ook wordt de Puskás Award uitgereikt voor het mooiste doelpunt van het jaar, is er een Fair Play Award en wordt bij de mannen en de vrouwen een wereldelftal samengesteld.

De uitreiking van de Gouden Bal ging dit jaar niet door. Organisator France Football besloot die verkiezing niet te houden, omdat het coronavirus zoveel impact heeft op dit voetbaljaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.