Terug

Volg Vandaag Inside

Fidan en Renze (De Vooravond) reageren met liedje op kritiek Johan Derksen

Fidan en Renze (De Vooravond) reageren met liedje op kritiek Johan Derksen

23 dec 2020, 20:09

In een kerstvideoboodschap op Twitter hebben Renze Klamer en Fidan Ekiz kijkers van hun programma De Vooravond bedankt voor het afgelopen seizoen. De twee presentatoren wensen hun volgers een fijne kerst toe en sluiten 'op veler verzoek' af met een muzikale groet, speciaal voor Johan Derksen.

'Ik dacht - omdat de mensen er zo van blijken te houden - misschien kunnen we nog een liedje doen als afsluiter? Speciaal voor Johan Derksen!', zegt Renze. Vervolgens speelt hij de kerstknaller All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

In oktober blikten Fidan en Renze zingend terug op het afgelopen jaar. Het kwam het duo op social media zowel op lof als kritiek te staan. Met name Veronica Inside-nestor Johan Derksen liet zich kritisch uit over de actie. 'Het is verschrikkelijk', zei Johan in een vrijdaguitzending in oktober. 'Ik heb me vanochtend zitten opwinden dat de NOS geen journalisten wil afstaan aan dat programma De Vooravond, want dat was te opiniërend, maar ik vind juist dat NOS-journalisten ook in opiniërende programma’s moeten zitten. Maar nadat ik vanavond de laatste uitzending heb gezien, geef ik de hoofdredacteur van de NOS groot gelijk: stuur nooit je verslaggevers, die serieus met hun vak bezig zijn, naar De Vooravond, want dan moeten ze optreden in een soort amateur-operette.'

'Die jongen kan één ding niet: Zingen. En dan gaat 'ie staan te zingen', vervolgde Johan. 'En dat meisje (Fidan Ekiz, red.) kan hartstikke goed presenteren en interviewen, maar ze kan totaal niet zingen. En wat doet ze? Zingen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.