Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorders Wieffer en Kokcü genomineerd voor individuele Europa League-prijzen

Feyenoorders Wieffer en Kokcü genomineerd voor individuele Europa League-prijzen

Europa League

14 apr 2023, 10:53

Orkun Kökcü en Mats Wieffer maken kans op een individuele Europa League-prijs. De twee Feyenoorders zijn naar aanleiding van de 1-0 overwinning op AS Roma genomineerd voor verschillende individuele prijzen.

Arne Slot noemde Orkun Kokcü een van de uitblinkers tijdens de wedstrijd en de UEFA lijkt daar hetzelfde over te denken. De middenvelder is genomineerd voor de titel 'Speler van de Week' in de Europa League. De concurrenten van Kokcü zijn Victor Boniface van Union Sint-Gillis, Juventus-speler Federico Gatti en Marcel Sabitzer van Manchester United.

Mats Wieffer was donderdagavond matchwinner door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij is genomineerd in de categorie 'Doelpunt van de Week' in de Europa League. Wieffer neemt het op tegen Union Sint-Gillis-speler Victor Boniface, Marcel Sabitzer van Manchester United en Bayer Leverkusen-aanvaller Florian Wirtz. Op vrijdag kan er gestemd worden via de site van de UEFA.

Bekijk hieronder de samenvatting van Feyenoord - AS Roma.

SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)
5:32
SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.