Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorders veroveren Berlijn: sfeervolle aankomst en bekladding Berlijnse Muur

Feyenoorders veroveren Berlijn: sfeervolle aankomst en bekladding Berlijnse Muur

3 nov 2021, 16:54

Donderdagavond speelt Feyenoord de returnwedstrijd tegen Union Berlin in de Conference League. Supporters zijn al in grote getale naar de Duitse hoofdstad gereisd om hun club toe te juichen. Het leverde woensdag zowel positieve als negatieve berichtgeving op.

Tijdens de wedstrijd kunnen de Rotterdammers rekenen op de steun van ruim 5.000 Feyenoord-fans. Echter lijkt het erop dat er een stuk meer Rotterdammers afreizen naar Berlijn om de Europese uitwedstrijd van hun club mee te maken. Hoewel het niet duidelijk is over hoeveel supporters het zou gaan, houdt de Duitse politie rekening met minder dan 10.000.

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben 2 supporters zich misdragen. Zij bekladden zo'n 20 meter van de monumentale Berlijnse Muur met graffiti. Op de muur prijkt nu de naam 'Feyenoord'. Het grote gros van de supporters hebben echter wel het goede voorbeeld gegeven toen zij woensdagmiddag aankwamen op het centraal station van Berlijn. Uit beelden blijkt dat een goede sfeer heerst. Het clublied 'Hand in Hand Kameraden' galmt dan ook door het immense gebouw.

Fotocredits: Roy Ackerman / KuipTalk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.