Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorder Walemark voor het eerst opgeroepen voor Zweedse selectie

Feyenoorder Walemark voor het eerst opgeroepen voor Zweedse selectie

14 sep 2022, 14:27

Patrik Walemark is voor het eerst opgeroepen voor de Zweedse nationale voetbalploeg. De aanvaller van Feyenoord maakt deel uit van de selectie voor de komende twee wedstrijden in de Nations League tegen Servië en Slovenië.

Feyenoord nam de 20-jarige Walemark in januari van dit jaar over van BK Häcken, een club uit Göteborg. Vorig seizoen moest de buitenspeler het vooral hebben van invalbeurten, nu is hij basisspeler.

Zweden staat in groep 4 van de B-league van de Nations League op de derde plek met 3 punten uit vier duels. Het elftal van bondscoach Janne Andersson ontbreekt in november bij het WK. In de finale van de play-offs was Polen eind maart te sterk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.