Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorder Kökcü in Turkse selectie voor duel met Oranje

Feyenoorder Kökcü in Turkse selectie voor duel met Oranje

19 mrt 2021, 15:01

Orkun Kökcü van Feyenoord maakt deel uit van de Turkse selectie voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden. De Turken zijn woensdag in Istanbul de eerste opponent van het Nederlands elftal op weg naar het WK van 2022 in Qatar. Bondscoach Senol Günes heeft Kökcü, geboren in Haarlem en voormalig Nederlands jeugdinternational, opgenomen in zijn selectie van 28 spelers.

De 20-jarige middenvelder van Feyenoord debuteerde afgelopen jaar in de nationale ploeg. Kökcü was dit seizoen bij Feyenoord een tijdje zijn basisplaats kwijt, maar is inmiddels weer een vaste waarde in het elftal van trainer Dick Advocaat.

Turkije speelt komende week ook tegen Noorwegen (27 maart) en Letland (30 maart).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.