Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorder Hannie die zoon verloor dankbaar voor lieve berichtjes: 'Dan ben ik een heel gelukkig mens'

Feyenoorder Hannie die zoon verloor dankbaar voor lieve berichtjes: 'Dan ben ik een heel gelukkig mens'

19 mei 2023, 18:32

Feyenoord-fan Hannie heeft heel veel positieve reacties gehad op haar interview tijdens de huldiging van Feyenoord bij ESPN. De supporter heeft in een nieuw interview met de sportzender laten weten dat ze dankbaar is voor alle reacties die ze heeft gekregen op sociale media.

Hannie gaf tijdens de huldiging van de landskampioen een emotioneel interview "Ik had hier met mijn zoon willen staan, maar die is helaas overleden in december. Ik weet dat hij er vandaag bij is, dat weet ik zeker. Ik mis hem zo." De woorden van Hannie kwamen keihard binnen. Zo ook bij Marc van den Bor die een inzamelingsactie voor haar startte en dat leverde ruim 12.000 euro op.

De Feyenoorder laat weten dat ze zoveel berichten heeft gekregen dat ze niet alles heeft kunnen zien. "Ik heb een keertje tot twee uur 's nachts zitten lezen. Ook van Ajacieden. Dat ze me sterkte wensten en knuffels gaven. Heel veel mensen wilden wat voor me doen. Ik word er helemaal mee overspoeld. Ik ben jullie allemaal heel erg dankbaar voor alle mooie reacties. Ik heb het niet voor mezelf gedaan, maar voor mijn kind."

De Feyenoorder weet ook al waar ze het geld van de inzamelingsactie aan gaat besteden. "Mijn zoon hield altijd de tuin bij. Grasmaaien en dat soort dingen. Hij is er nu niet meer, dus moet ik het zelf doen. Ik zou heel erg blij zijn als mijn tuintje betegeld kan worden. Dan ben ik een heel gelukkig mens", besluit zij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.