Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord zonder Trauner en Sinisterra naar Heerenveen

Feyenoord zonder Trauner en Sinisterra naar Heerenveen

21 dec 2021, 14:33

Feyenoord sluit de eerste seizoenshelft af zonder Gernot Trauner en Luis Sinisterra. De twee vaste krachten uit het elftal van trainer Arne Slot zijn geblesseerd en ontbreken in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Slot hoopt dat zijn ploeg zich in Friesland herstelt van de nederlagen afgelopen week tegen FC Twente (2-1 na verlenging in de beker) en Ajax (0-2).

Feyenoord staat op de derde plaats in de Eredivisie, 4 punten achter koploper PSV. Ajax heeft na de zege in De Kuip 3 punten meer dan de Rotterdamse ploeg. "Als je een topclub bent, weet je dat je moet reageren als je twee keer op rij verloren hebt", aldus Slot. "We zullen woensdag zien of dat gaat lukken."

De Oostenrijkse verdediger Trauner ontbrak zondag al tegen Ajax, de Colombiaanse linksbuiten Sinisterra moest zich in de rust laten vervangen. Lutsharel Geertruida en Reiss Nelson namen hun plekken over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.