Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord zonder Santiago Giménez tegen Sparta

Feyenoord zonder Santiago Giménez tegen Sparta

11 feb 2024, 19:01

Feyenoord begint zondag om 20.00 uur met Ayase Ueda in de spits aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De aanvaller vervangt Santiago Giménez, die door een blessure niet inzetbaar is.

Ook Ramiz Zerrouki en Thomas Beelen hebben een basisplaats bij Feyenoord. Zij vervangen de geblesseerde Quinten Timber en Gernot Trauner. Igor Paixão en Yankuba Minteh zijn de vleugelspitsen van Feyenoord in De Kuip.

Feyenoord staat tweede in de Eredivisie, met 13 punten minder dan koploper PSV en 2 punten meer dan het als derde geklasseerde FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.