Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord zonder Jørgensen tegen NAC

Feyenoord zonder Jørgensen tegen NAC

31 aug 2018, 17:01

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord rekent pas na de interlandperiode op Nicolai Jørgensen. De Deense spits sloot deze week aan bij de groepstraining, nadat hij wekenlang aan de kant had gestaan met een voetblessure. De thuiswedstrijd zondag tegen NAC Breda komt te vroeg voor de nummer 9 van Feyenoord. Ook linksback Ridgeciano Haps ontbreekt nog.

,,We gaan Nicolai zo snel mogelijk terugbrengen'', zei Van Bronckhorst. ,,De kans is groot dat hij binnenkort ook wedstrijden kan spelen.'' Na de interlandperiode nemen de Rotterdammers het op zondag 16 september in Alkmaar op tegen AZ. Robin van Persie speelt gedurende de afwezigheid van Jørgensen in de punt van de aanval.

Van Bronckhorst rekent erop dat tijdens de slotdag van de transferperiode niets meer gebeurt in Rotterdam. International Tonny Vilhena blijft ook bij Feyenoord, ondanks interesse van wat clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.