Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord ziet Hendrix na halfjaar alweer vertrekken

Feyenoord ziet Hendrix na halfjaar alweer vertrekken

11 aug 2022, 09:20

Jorrit Hendrix vertrekt per direct naar Fortuna Düsseldorf. De 27-jarige middenvelder werd door Feyenoord van Spartak Moskou gehuurd, maar het contract van Hendrix bij de Russische club is verscheurd. Daardoor komt er ook een einde aan zijn periode in Rotterdam.

Hendrix werd afgelopen januari nog voor 17 maanden gehuurd van de Russen maar heeft trainer Arne Slot niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De oud-PSV'er stond volgens 1908.nl ook in de belangstelling van FC Antwerp en FC Twente, maar heeft nu gekozen voor een avontuur in de Duitse 2. Bundesliga.

Hendrix speelde sinds zijn terugkeer in Nederland veertien duels voor de Rotterdammers, waarvan negen in de Eredivisie. Daarin was hij één keer trefzeker en verzorgde hij een assist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.