Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord zet zinnen op komst Joey Veerman'

'Feyenoord zet zinnen op komst Joey Veerman'

30 juli 2021, 11:04

Feyenoord maakt werk van de komst van Joey Veerman. Volgens Voetbal International hebben de Rotterdammers hun belangstelling inmiddels kenbaar gemaakt bij sc Heerenveen.

VI weet te melden dat Feyenoord-trainer Arne Slot zeer gecharmeerd is van de middenvelder, omdat hij de nodige creativiteit zou kunnen toevoegen aan de selectie van de Rotterdamse club. 

Of de transfer haalbaar is, is nog maar de vraag. Feyenoord heeft op dit moment niet het geld in kas om aan de vraagprijs van sc Heerenveen te voldoen. De club uit Friesland sloeg eerder deze maand een bod van vijf miljoen euro af, van Hellas Verona uit Italië. Daarnaast hengelt ook Rangers FC naar de diensten van Veerman, die bij sc Heerenveen nog een contract tot 2024 heeft. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.