Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wint voor zevende keer op rij en voert druk op AZ op

Feyenoord wint voor zevende keer op rij en voert druk op AZ op

22 feb 2020, 22:55

Feyenoord krijgt de tweede plaats in de eredivisie steeds nadrukkelijker in zicht. De Rotterdammers behaalden zaterdag tegen Fortuna Sittard de zevende achtereenvolgende overwinning in de competitie. Feyenoord versloeg Fortuna Sittard moeizaam met 2-1.

Robert Bozenik maakte in de 71e minuut het winnende doelpunt. De 20-jarige Slowaak verlengde de bal, na een schot van Rick Karsdorp, tot in het doel. Bozenik was zondag in zijn tweede competitieduel voor Feyenoord, tegen PEC Zwolle, ook al de matchwinner: 3-4.

Feyenoord staat na 23 duels op 46 punten. AZ heeft 47 punten en kan de voorsprong zondag bij winst op PEC Zwolle weer tot vier punten vergroten. De nummer 2 van de eredivisie mag komend seizoen meedoen aan de voorronden van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.