Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wint Rotterdamse derby met 3-0

Feyenoord wint Rotterdamse derby met 3-0

19 aug 2018, 18:28

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft de Rotterdamse derby tegen Excelsior met 3-0 gewonnen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst herstelde zich daarmee van de reeks teleurstellingen van de afgelopen tijd. Feyenoord begon de competitie vorige week met een nederlaag bij De Graafschap (2-0) en werd al in de derde voorronde van de Europa League uitgeschakeld door de Slowaakse club AS Trencin.

Robin van Persie zette Feyenoord in de zeventiende minuut op voorsprong. De 35-jarige aanvoerder, die als jongetje begon met voetballen bij Excelsior, rondde een steekpass van Sam Larsson knap af. Een kwartier voor tijd besliste invaller Jeremiah St. Juste de wedstrijd door op aangeven van debutant Yassin Ayoub de tweede treffer binnen te schieten. Vlak voor tijd tekende Jan-Arie van der Heijden met een fraai hakje voor de 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.