Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wint oefenduel van Darmstadt

Feyenoord wint oefenduel van Darmstadt

10 juli 2019, 21:00

Feyenoord heeft ook de derde oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. In het Oostenrijkse Schwaz werd Darmstadt, de nummer 10 van de tweede Bundesliga in de afgelopen competitie, verslagen met 2-1. Eerder won de formatie van coach Jaap Stam in de voorbereiding van FC Dordrecht en de amateurs van SDCP.

Dylan Vente zette Feyenoord in de eerste helft op voorsprong, na voorbereidend werk van Jens Toornstra en Wouter Burger. Na ruim een uur maakte Serdar Dursun de 1-1. Naoufal Bannis zette de Rotterdammers daarna weer op voorsprong, op aangeven van Steven Berghuis.

Stam stelde in beide helften een compleet ander elftal op. In het tweede deel debuteerde de Ier Liam Kelly, die enkele dagen eerder was overgenomen van het Engelse Reading.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.