Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wint ondanks rode kaart Jörgensen

Feyenoord wint ondanks rode kaart Jörgensen

14 apr 2019, 00:38

Feyenoord heeft met een man minder drie punten gepakt tegen Heracles Almelo. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst versloeg de Almeloërs in De Kuip met 2-1. Steven Berghuis maakte in de 82e minuut het winnende doelpunt uit een strafschop, door scheidsrechter Jochem Kamphuis gegeven omdat Maximilian Rossmann even aan het shirt van Eric Botteghin had getrokken.

Feyenoord speelde op dat moment al een tijdje in ondertal. Nicolai Jørgensen moest in de 65e minuut met rood van het veld voor het natrappen van Tim Breukers.

Berghuis had Feyenoord na een half uur ook op voorsprong gezet. Jesper Drost bracht Heracles kort na rust op gelijke hoogte. De Rotterdammers hebben de derde plek in de eredivisie nu weer stevig in handen, met vier punten voorsprong op AZ. De Alkmaarders komen volgende week naar De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.