Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wint met ruime marge van FC Utrecht

Feyenoord wint met ruime marge van FC Utrecht

3 sep 2023, 14:16

Feyenoord heeft de eerste zege van dit seizoen in een uitwedstrijd binnen. De regerend landskampioen won overtuigend bij een zwak FC Utrecht: 1-5.

De Mexicaanse spits Santiago Giménez scoorde twee keer voor Feyenoord. Calvin Stengs was één keer trefzeker, op aangeven van debutant Luka Ivanusec. De Kroatische linksbuiten, onlangs overgekomen van Dinamo Zagreb, maakte een goede indruk.

De Japanse invaller Ayase Ueda nam in de 72e minuut, na een mooie aanval, het vierde doelpunt van Feyenoord voor zijn rekening. Diep in blessuretijd scoorde met Yankuba Minteh ook een andere invaller nog. Het doelpunt van Utrecht kwam voor rust op naam van Ryan Flamingo.

Feyenoord heeft na vier speelronden 8 punten. FC Utrecht, dat deze week trainer Michael Silberbauer ontsloeg, is na vier speelronden nog puntloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.