Terug

Volg Vandaag Inside

‘Feyenoord wil voormalig Ajax-middenvelder naar Rotterdam halen’

‘Feyenoord wil voormalig Ajax-middenvelder naar Rotterdam halen’

15 juni 2022, 11:10

Jurgen Ekkelenkamp (22) staat in de belangstelling van Feyenoord. Volgens Martijn Krabbendan, Feyenoord-watcher van Voetbal International, hopen de Rotterdammers de voormalig Ajacied terug naar Nederland te halen. 

Ekkelenkamp zou opnieuw op de radar van Feyenoord zijn verschenen, omdat het nog altijd onzeker is of de Rotterdamse club volgend seizoen kan beschikken over Guus Til. De middenvelder wordt gehuurd van Spartak Moskou en krijgt van de FIFA mogelijk een transfervrije status toegekend, vanwege de situatie in Rusland.  

De in Zeist geboren Ekkelenkamp was vorig jaar ook al in beeld bij Feyenoord, maar koos toen voor een vertrek naar Hertha BSC. Of de Rotterdammers nu meer succes zullen hebben, is nog de vraag. Hertha BSC wist zich via de nacompetitie te handhaven in de Bundesliga en lijkt niet happig op een vertrek van de middenvelder. Bovendien verdient Ekkelenkamp in Berlijn meer dan hij bij Feyenoord zal kunnen krijgen, weet Krabbendam. 

Ekkelenkamp kwam in de zomer van 2013 terecht in de jeugdopleiding van Ajax. Vijf jaar later maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (4-1). Ekkelenkamp kwam tot veertig officiële wedstrijden en scoorde daarin zes keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.