Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wil verder met Van Persie

Feyenoord wil verder met Van Persie

17 mrt 2019, 12:37

ROTTERDAM (ANP) - Robin van Persie blijft mogelijk volgend jaar werkzaam in Rotterdam. Feyenoord praat met de spits die aan het eind van het seizoen stopt over een functie als specialistentrainer. Dat zei technisch directeur Martin van Geel in het Fox Sports-televisieprogramma de Tafel van Kees.

,,We zijn in gesprek met Robin en hij staat ervoor open", aldus Van Geel over de 35-jarige aanvaller die in zijn laatste seizoen tot nu toe veertien treffers heeft gemaakt.

Van Persie twijfelde na het eind van vorig seizoen of hij door moest gaan. Hij voelde zich echter nog te veel liefhebber om te stoppen en plakte er nog een jaar aan vast. Vanaf komende zomer gaat hij mogelijk aan de slag als specialistische trainer bij Feyenoord.

Van Geel bevestigde ook dat assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat bij Feyenoord blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.