Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil veel scorende verdediger van Go Ahead Eagles halen'

'Feyenoord wil veel scorende verdediger van Go Ahead Eagles halen'

26 mrt 2021, 10:31

Arne Slot, vanaf volgend seizoen trainer van Feyenoord, is druk bezig met versterkingen voor zijn nieuwe selectie. Slot ziet in Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema de opvolger van Eric Botteghin. Dat meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad heeft technisch directeur Frank Arnesen interesse in de 22-jarige verdediger. 'Als aanvoerder met Go Ahead in de Eredivisie zou natuurlijk óók fantastisch zijn, maar bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo’n stap die Perr Schuurs maakt van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen?', vertelt Beukema in gesprek met Voetbal International.

Beukema heeft als verdediger ook al aardig wat doelpunten gemaakt. Dit seizoen maakte hij in 28 wedstrijden maar liefst zeven doelpunten. 'Of het wel of niet met een tussenstap is, ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat er nog veel meer in het vat zit. Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles aan te slagen. Ik ben zo leergierig en eager om te blijven investeren in mezelf. Dan zie ik geen plafond.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.