Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wil uitfans snel weer bij Klassieker

Feyenoord wil uitfans snel weer bij Klassieker

25 okt 2018, 16:03

ROTTERDAM (ANP) - In aanloop naar de Klassieker van zondag (14.30 uur in Amsterdam) heeft Feyenoord de wens uitgesproken dat er volgend jaar weer uitsupporters welkom zijn bij de clash tussen rivalen Ajax en Feyenoord. Omdat de Rotterdamse club veel vragen kreeg, besloot het met een verklaring te komen.

Uitsupporters zijn al tien jaar niet welkom meer bij de Klassieker wegens ongeregeldheden in het verleden.

,,Het is de bedoeling begin volgend jaar de gesprekken hierover weer op te starten met Ajax, de supportersverenigingen en de gemeenten. Deze gesprekken zijn vorig jaar op initiatief van Feyenoord ook al weer opgestart, maar deze werden weer on hold gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax", aldus Feyenoord.

,,Insteek van de gesprekken is te bekijken op welke wijze wellicht al in het seizoen 2019-2020 er weer uitsupporters bij de Klassieker kunnen zijn. Want voetbal is natuurlijk bedoeld om te spelen in de aanwezigheid van supporters van beide clubs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.