Terug

Volg Vandaag Inside

‘Feyenoord wil Shakhtar Donetsk-doelman (37) als vervanger van Bijlow’

‘Feyenoord wil Shakhtar Donetsk-doelman (37) als vervanger van Bijlow’

16 mrt 2022, 18:15

Feyenoord moet het de komende tijd doen zonder Justin Bijlow. De 24-jarige doelman moet een operatie aan zijn voet ondergaan, en is de rest van het seizoen uitgeschakeld. Feyenoord is dan ook met spoed op zoek naar een nieuwe keeper, en is volgens 1908.nl geïnteresseerd in Andriy Pyatov. 

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde bron gaat Feyenoord een poging wagen voor de 37-jarige doelman van Shakhtar Donetsk. Pyatov, sinds 2007 uitkomend voor Shakhtar, is niet de enige doelverdediger op het lijstje van Feyenoord. 1908.nl meldt dat de Rotterdammers ondanks de beperkte opties, de keepersmarkt blijven verkennen. 

Door de blessure van Bijlow heeft Feyenoord-trainer Arne Slot alleen nog de beschikking over Ofir Marciano, en de jonge talenten Thijs Jansen en Tein Troost. Een extra doelman is dus gewenst, maar de opties zijn beperkt. De Rotterdammers moeten in hun zoektocht uitkijken naar een doelman die speelt bij een club in Rusland of Oekraïne.

Oekraïense profvoetballers die in eigen land spelen, mogen vanwege de oorlog ook buiten de transferperiode een overstap maken naar een buitenlandse club. Dan moet dat ook wel mogen van de Oekraïense reisregels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.