Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord wil revanche op Heerenveen

Feyenoord wil revanche op Heerenveen

16 feb 2021, 19:21

Feyenoord wil zich woensdag tijdens de kwartfinale van de KNVB-beker tegen Heerenveen revancheren voor de smadelijke competitienederlaag van vorige maand in Friesland (3-0). "Ik heb wel het idee dat dit leeft binnen de groep", vertelde trainer Dick Advocaat.

Feyenoord verloor op 27 januari kansloos bij Heerenveen. Trainer Advocaat was na dat duel zo teleurgesteld dat het even leek alsof hij dacht aan opstappen. Inmiddels kijkt de ervaren Hagenaar weer met veel vertrouwen uit naar de ontknoping van het seizoen. Hij genoot afgelopen zondag van de tweede helft van zijn ploeg tegen Willem II (5-0).

Feyenoord is nog maar drie goede wedstrijden verwijderd van winst van de KNVB-beker. "De wedstrijd van tegen Heerenveen is heel belangrijk, maar ook via de competitie kunnen we ons nog plaatsen voor Europees voetbal", weet Advocaat. " We zijn ook daar nog volop in de race."

De winnaar van het duel tussen Heerenveen en Feyenoord speelt in de halve finale een thuiswedstrijd tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.