Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil Oussama Idrissi opnieuw huren van Sevilla'

'Feyenoord wil Oussama Idrissi opnieuw huren van Sevilla'

13 aug 2023, 11:30

De kans dat Feyenoord zich opnieuw kan gaan versterken met Oussama Idrissi lijkt steeds groter. Zo sprak Sevilla al met de Rotterdammers over nog een seizoen in De Kuip, meldt 1908.

Volgens het Feyenoordmedium hebben de Rotterdammers en Sevilla vorige week gesproken over een mogelijk langer verblijf van Idrissi. Sevilla verkeerd momenteel in financieel zwaar weer en staat ervoor open om de aanvaller wederom te laten gaan. Feyenoord is geïnteresseerd mits de Spaanse club voor een nieuwe huurovereenkomst wil gaan.

Idrissi staat tot medio 2025 onder contract bij Sevilla en werd het afgelopen seizoen ook al gehuurd door de Rotterdammers. Hij was goed voor achtendertig officiële duels, waarin hij zeven keer scoorde en acht assists afleverde.

Momenteel heeft Idrissi ook een aanbod liggen uit Saudi-Arabië, maar Feyenoord weet dat hij de voorkeur geeft aan Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.