Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil Oussama Idrissi huren van Sevilla'

'Feyenoord wil Oussama Idrissi huren van Sevilla'

26 juli 2022, 10:45

Feyenoord maakt werk van de komst van Oussama Idrissi, meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Idrissi zou gehuurd moeten gaan worden van Sevilla.

Idrissi speelde tussen 2011 en 2015 in de jeugdopleiding van Feyenoord en werkte bij AZ al samen met Arne Slot. Sinds 2020 staat Idrissi onder contract bij Sevilla, waar hij nog niet helemaal uit de verf kwam. De 26-jarige aanvaller werd al verhuurd aan Ajax en FC Cádiz.

Ook komend seizoen mag Idrissi weer verhuurd worden van Sevilla. Zijn derde uitleenbeurt moet op korte termijn worden afgerond met Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.