Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil opnieuw shoppen in Zwolle'

'Feyenoord wil opnieuw shoppen in Zwolle'

30 juni 2023, 13:09

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is Feyenoord uitgekomen bij Thomas Beelen van PEC Zwolle, zo meldt 1908.nl.

Beelen promoveerde dit seizoen met PEC en kan zijn teamgenoot Thomas van den Belt achterna. Van Den Belt maakte eerder al de overstap naar Rotterdam. Onlangs werd al bekend dat FC Twente en AZ ook geïnteresseerd zijn in de diensten van de 22-jarige centrale verdediger. In gesprek met De Stentor zei Beelen daar het volgende over: "Ik weet dat de interesse er is en ik denk dat het mooie clubs voor mij zijn om mezelf door te ontwikkelen. Al zou dat natuurlijk ook bij PEC Zwolle kunnen."

Beelen was afgelopen seizoen goed voor dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor een goal en vier assists. De verdediger loopt medio 2025 uit zijn contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.