Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil Javairô Dilrosun overnemen van Hertha BSC'

'Feyenoord wil Javairô Dilrosun overnemen van Hertha BSC'

6 juli 2022, 18:53

Feyenoord gaat een poging doen om Javairô Dilrosun (24) naar Rotterdam te halen, meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. Feyenoord hoopt Dilrosun definitief over te nemen van Hertha BSC, waar hij nog een contract heeft tot medio 2024.

Afgelopen seizoen werd Dilrosun verhuurd aan het Franse Girondins de Bordeaux. Daar was hij in 34 duels goed voor twee doelpunten en acht assists. Vanwege financiële problemen werd Bordeaux teruggezet naar het derde niveau in Frankrijk.

De Franse club had ook een optie tot koop bedongen bij Hertha BSC, maar die werd vanwege de financiële problemen niet gelicht. Feyenoord hoopt de aanvaller nu definitief over te nemen van Hertha.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.