Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord weken zonder geblesseerde Nieuwkoop

Feyenoord weken zonder geblesseerde Nieuwkoop

4 mrt 2021, 12:58

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder verdediger Bart Nieuwkoop. De rechtsback heeft deze week tijdens de training een hamstringblessure opgelopen. Volgens de medische staf van Feyenoord kan trainer Dick Advocaat "in elk geval de komende weken" geen beroep doen op Nieuwkoop.

De bijna 25-jarige verdediger speelde dit seizoen negentien wedstrijden voor Feyenoord. Nieuwkoop begon in de laatste drie competitieduels in de basis. Advocaat gaf hem toen de voorkeur boven Lutsharel Geertruida, die dit seizoen ook al vaak rechts achterin speelde. Met Nieuwkoop in de ploeg speelde Feyenoord gelijk tegen FC Twente en FC Groningen en verloor het bij AZ.

De Rotterdammers, die op de vijfde plek in de Eredivisie staan, spelen zaterdag in De Kuip tegen VVV-Venlo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.