Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord weet nog niets over ernst van blessure Bijlow

Feyenoord weet nog niets over ernst van blessure Bijlow

6 feb 2024, 15:09

Trainer Arne Slot van Feyenoord weet nog niet hoe lang hij Justin Bijlow moet missen. De doelman heeft zondag in de uitwedstrijd tegen AZ een kuitblessure opgelopen. "Verschillende mensen kijken naar zijn kuitspier", zei de coach op een persconferentie voor de kwartfinale van de KNVB-beker van woensdagavond tegen AZ. "Daar komt eerdaags een diagnose uit."

De 26-jarige Bijlow wordt achtervolgd door blessureleed. Sinds zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord heeft hij ongeveer de helft van alle duels moeten overslaan. "We hebben een keeper die niet 34 competitieduels per seizoen speelt", zei Slot. "Hopelijk komt daar snel verandering in. Maar daar hebben we wel rekening mee gehouden. We hebben met Timon Wellenreuther een heel goede tweede doelman aangetrokken."

Bijlow barstte zondag in tranen uit toen hij naar de kant moest. "Maar hij heeft een geweldige mentaliteit", zei Slot. "Hij gaat nu niet drie weken in een hoekje zitten treuren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.