Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord weer zonder doelman Bijlow

Feyenoord weer zonder doelman Bijlow

5 okt 2018, 16:32

ROTTERDAM (ANP) - Kenneth Vermeer verdedigt zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II opnieuw het doel van Feyenoord. Net als vorige week tegen Vitesse (2-1) vervangt Vermeer de geblesseerde doelman Justin Bijlow, doorgaans de eerste keus bij de Rotterdammers. ,,Justin is nog niet voldoende hersteld'', zei trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord kan in Tilburg 'gewoon' beschikken over aanvoerder Robin van Persie, die tegen Vitesse in blessuretijd met rood uit het veld werd gestuurd. De tuchtcommissie sprak de 35-jarige Rotterdammer vrijdag echter vrij, tot opluchting van Van Bronckhorst. ,,Robin had niet de intentie die speler te blesseren. Goed dat hij is vrijgesproken.'' Van Persie maakte dit seizoen al zes doelpunten. In de laatste twee wedstrijden tegen FC Utrecht (1-0) en Vitesse was hij steeds beslissend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.