Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord vraagt om nieuwe straatnaam na fout Zwitserse pers

Feyenoord vraagt om nieuwe straatnaam na fout Zwitserse pers

5 aug 2021, 12:36

De Zwitserse pers heeft in aanloop naar de wedstrijd tussen FC Luzern en Feyenoord in de derde voorronde van de Conference League een fout gemaakt. De Luzerner Zeitung plaatste de verwachte opstelling van beide ploegen, waarin de naam van Jens Toornstra verkeerd wordt gespeld.

De middenvelder van de Rotterdammers wordt door de Zwitserse krant gespeld als 'Toornstrasse', oftewel 'Toornstraat'. De fout is door het social media-afdeling van Feyenoord opgevallen. 'De Jens Toornstraat, wij zijn voor', waarin de club de gemeente Rotterdam heeft getagd.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.