Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord voerde oriënterend gesprek met FC Twente-revelatie'

'Feyenoord voerde oriënterend gesprek met FC Twente-revelatie'

2 dec 2021, 17:33

Feyenoord heeft recent een oriënterend gesprek gevoerd met FC Twente-speler Mees Hilgers, meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdamse club is druk bezig met een schaduwlijst, weet het medium.

De twintigjarige Hilgers werd door FC Twente in 2011 weggehaald bij Sparta Nijkerk. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut voor Twente, maar dit jaar brak hij definitief door en vormt hij samen met Robin Pröpper het centrale duo van de Enschedeërs.

Dat is bij Feyenoord niet onopgemerkt gebleven en de club voerde recent een oriënterend gesprek met de verdediger. Hilgers heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2023, met een optie voor nog een jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.