Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verspeelt met tien man zege bij ADO

Feyenoord verspeelt met tien man zege bij ADO

23 dec 2018, 17:27

DEN HAAG (ANP) - Feyenoord heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een gelijkspel bij ADO Den Haag. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst herpakte zich na een vroege achterstand, maar gaf in de laatste 20 minuten een voorsprong uit handen. Dankzij twee doelpunten van Abdenasser El Khayati pakte ADO een punt: 2-2.

El Khayati opende al in de derde minuut de score uit een vrije trap. Steven Berghuis trok de stand kort voor rust gelijk en Sam Larsson schoot Feyenoord in de 68e minuut op voorsprong. Een paar minuten later werkte Bart Nieuwkoop de Haagse verdediger Tom Beugelsdijk tegen de grond, wat de Feyenoorder op zijn tweede gele kaart kwam te staan. Op advies van de videoarbiter gaf scheidsrechter Kevin Blom een strafschop aan ADO, die werd benut door El Khayati.

Feyenoord heeft twaalf punten achterstand op PSV en tien op Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.