Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verslaat VVV met 4-1

Feyenoord verslaat VVV met 4-1

6 dec 2018, 22:56

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft de zege op koploper PSV een vervolg gegeven tegen VVV-Venlo. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won de midweekse inhaalwedstrijd in De Kuip met 4-1. Zo heeft Feyenoord in vijf dagen tijd de achterstand op PSV teruggebracht van dertien naar zeven punten.

Dankzij doelpunten van Tonny Vilhena en Robin van Persie, terug in de basis na een paar weken afwezigheid, stond de thuisclub halverwege al met 2-0 voor. Na de 3-0 van Sam Larsson deed Tino-Sven Susic iets terug namens VVV, dat ruim een maand geleden voor niets naar Rotterdam was gereisd omdat de lichtmasten in De Kuip toen al na amper een minuut spelen uitvielen. Larsson besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd met zijn tweede treffer van de avond. Feyenoord speelt zondag uit tegen het gepromoveerde FC Emmen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.