Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verslaat NEC en wint KNVB-beker voor veertiende keer

21 apr 2024, 20:28

Feyenoord heeft voor de veertiende keer de KNVB-beker gewonnen. De Rotterdammers waren in De Kuip met 1-0 te sterk voor NEC, dat voor de vijfde keer in de finale stond en voor de vijfde keer verloor.

De Braziliaanse aanvaller Igor Paixão maakte na een klein uur spelen, via de binnenkant van de paal, het doelpunt. De wedstrijd lag daarvoor enige tijd stil, nadat achter het doel met Feyenoord-supporters een brand was uitgebroken na het afsteken van vuurwerk.

Feyenoord speelde vanaf de 72e minuut met een man minder, nadat Yankuba Minteh binnen korte tijd twee keer een gele kaart kreeg. Sylla Sow kreeg daarna nog een grote kans voor NEC en Ayase Ueda voor Feyenoord.

NEC-coach Rogier Meijer kreeg op de persconferentie in aanloop naar de KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord en NEC de vraag of hij eigenlijk Feyenoord-fan is. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.