Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verslaat AZ en staat in halve finale van KNVB-beker

Feyenoord verslaat AZ en staat in halve finale van KNVB-beker

7 feb 2024, 23:03

Feyenoord heeft de halve finale van de KNVB-beker bereikt. De club was voor eigen publiek te sterk voor AZ (2-0). Lutsharel Geertruida opende in de slotfase van de eerste helft de score. Bart Nieuwkoop besliste het duel in de 85e minuut.

NEC en SC Cambuur hebben zich ook al voor de halve eindstrijd van de KNVB-beker geplaatst. FC Groningen en Fortuna Sittard spelen donderdag de laatste kwartfinale van het bekertoernooi.

Gernot Trauner viel geblesseerd uit bij Feyenoord. De aanvoerder moest na een half uur van het veld, vermoedelijk met een hamstringblessure. Hij is de tweede basisspeler die in korte tijd afhaakt bij de kampioen uit Rotterdam. Doelman Justin Bijlow staat naar verwachting acht weken aan de kant met een kuitblessure.

Quinten Timber viel in blessuretijd ook geblesseerd uit. De middenvelder van Feyenoord moest met een brancard van het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.