Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verliest van Borussia Dortmund

Feyenoord verliest van Borussia Dortmund

11 jan 2019, 20:25

MARBELLA (ANP) - Feyenoord heeft vrijdag verloren van Borussia Dortmund. De koploper van de Bundesliga won de oefenwedstrijd met 2-1. De ontmoeting vond plaats in de Spaanse plaats Marbella.

Maximilian Philipp zette de Duitsers kort na de hervatting op voorsprong. Hij profiteerde van een missertje van Sven van Beek in de Rotterdamse defensie. Raphaël Guerreiro maakte er 0-2 van. Bart Nieuwkoop, na ruim een uur ingevallen, tikte de 1-2 binnen nadat doelman Roman Bürki een kopbal van Jan-Arie van der Heijden niet onder controle had gekregen.

Robin van Persie maakte geen deel uit van de selectie van Feyenoord. Bij de Duitsers was Marco Reus, een van de sterspelers, niet fit genoeg om mee te doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.