Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verliest op trainingskamp van Franse topclub

Feyenoord verliest op trainingskamp van Franse topclub

16 dec 2022, 17:59

Feyenoord heeft op het trainingskamp in Portugal vrijdag een oefenwedstrijd tegen Stade Rennes verloren. De Franse club nam in de slotfase afstand van de koploper van de Eredivisie: 2-1.

Halverwege was het gelijk. Arnaud Kalimuendo zette Stade Rennes al na 6 minuten op voorsprong. Iets meer dan 5 minuten later maakte Orkun Kökcü de 1-1, na voorbereidend werk van Santiago Giménez. Matthis Abline zette Stade Rennes vervolgens zo'n 10 minuten voor tijd opnieuw op voorsprong.

Alireza Jahanbakhsh, die met Iran op het WK speelde, viel na rust in bij de Rotterdammers. De internationals Justin Bijlow en Sebastian Szymanski (Polen) ontbraken nog.

Feyenoord won gedurende het trainingskamp eerder wel van van een andere tegenstander uit Frankrijk, Strasbourg (1-0)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.