Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verliest in 'onvriendelijk' oefenduel van Duitse club Mainz 05

Feyenoord verliest in 'onvriendelijk' oefenduel van Duitse club Mainz 05

6 jan 2024, 15:22

Feyenoord heeft tijdens het trainingskamp in Marbella met 2-1 verloren van Mainz 05, de nummer 16 van de Bundesliga. Ondanks de vriendschappelijke wedstrijd waren er irritaties op het veld.

Zo ontstonden er tijdens de wedstrijd verschillende opstootjes, waarbij ook leden van de technische staven van de clubs op een bepaald moment met elkaar aan het kibbelen waren. De staf van Mainz wond zich namelijk erg op toen Feyenoord een bal weigerde uit te spelen bij een blessure van een speler van de Duitsers.

Het ging om een oefenwedstrijd van vier keer een half uur. Feyenoord stond halverwege, na een uur, al met 2-0 achter. Thomas van den Belt deed vlak voor tijd wat terug, in de 108e minuut.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.