Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verliest in Kuip laatste oefenduel

Feyenoord verliest in Kuip laatste oefenduel

28 juli 2019, 18:30

Feyenoord heeft de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het naderende seizoen verloren. In De Kuip won het Engelse Southampton met 3-1. De teruggekeerde Leroy Fer had van trainer Jaap Stam een basisplaats gekregen.

Er was een negatieve hoofdrol weggelegd voor Sven van Beek, die in de fout ging bij het eerste doelpunt van Southampton. In het strafschopgebied speelde hij de bal te ver voor zich uit, waardoor Che Adams de bal in het doel kon glijden. Ook de tweede goal van Everton oogde knullig. Maya Yoshida schoot raak na een vrije trap die bleef hangen. Orkun Kökcü had tussendoor gelijkgemaakt.

Vlak voor rust moest Van Beek het veld af met een blessure. Ook Sam Larsson viel geblesseerd uit. Fer werd na ruim een uur vervangen door Liam Kelly. In de slotfase drong Feyenoord aan, maar Sofiane Boufal maakte er 1-3 van.

Feyenoord opent volgende week in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Sparta.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.