Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord verlengt met technisch directeur Frank Arnesen'

'Feyenoord verlengt met technisch directeur Frank Arnesen'

18 feb 2022, 19:30

Frank Arnesen gaat zijn contract als technisch directeur bij Feyenoord verlengen, dat meldt het Algemeen Dagblad. De Deen bereikte vrijdag een akkoord met de Rotterdammers.

Afgelopen zondag ging Arnesen bij ESPN in op vragen over zijn mogelijke contractverlenging. 'Ik ben heel positief over de gesprekken die ik heb gevoerd met Feyenoord', zei Arnesen. 'Daar wil ik over praten. Ik vind het niet terecht om over andere clubs te praten. Ik wil heel graag bij Feyenoord blijven.'

Trainer Arne Slot gaf in aanloop naar het duel met SC Cambuur aan dat hij weet dat Arnesen wil blijven. 'Ik heb een heel fijne samenwerking met Frank. Dat het goed gaat tussen ons, dat is wel duidelijk', vertelde Slot tijdens de persconferentie. 'Afgelopen zomer zijn we samen opgetrokken en hebben we heel veel tijd en energie erin gestoken om de selectie er zo uit te laten zien zoals hij er nu uitziet. Het gaat hartstikke prettig tot op heden.'

Feyenoord haalde Arnesen in november 2019 naar De Kuip. Onder leiding van de 65-jarige Deen heeft de club uit Rotterdam-Zuid een andere koers ingezet. Onder meer de moderne trainer Slot werd aangesteld en een aantal talenten die waarde moeten gaan creëren op het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.